Rabu, 09 Februari 2011

WYSIWYG (What You See Is What You Get) Web Builder 7.5.1 Full Crack

WYSIWYG (What You See Is What You Get) Web Builder adalah sebuah program yang di gunakan untuk membuat halaman website. WYSIWYG mempunyai arti bahwa halaman website yang telah selesai di buat akan nampak sangat sesuai dengan disain yang telah di buat. software ini secara otomatis akan menciptakan sebuah kode HTML ketika sobat mengklik menu yang diinginkan, jadi dengan software ini sobat bisa membuat halaman website tanpa harus belajar kode2 html yang sangat jelimet... yang sobat lakukan hanyalah menDrag and Drop object pada posisi yang di inginkan... dan kalau sudah selsai mendisain webnya, sobat tinggal mempublishkan saja... sangat mudah banget kan... baiklah kalo begitu langsung saja kita cek ke TKP... cikidot...
berikut screen shoot dari laptop saya:

WYSIWYG Web Builder features:
• No HTML knowledge needed!
• Drag and drop objects from the toolbox on the page anywhere you like!
• Site Management. Easily add, edit, clone and structure your web pages from a single file.
• Customizable menus, toolbars, keyboard accelerators, dockable windows, tabs, autohide windows.
• Form layout object to create forms, including actions, hidden fields etc.
• Supports Form fields: Editbox, TextArea, Checkbox, Radiobutton, Combobox and Button.
• Form Wizard to create form in 4 steps. Select from a dozen ready-to-use forms.
• Rich text support: text object can contain different fonts, colors, links and sizes.
• Custom HTML object to insert your own HTML or javascripts.
• ActiveX, JAVA, Flash, Windows Media player, Quicktime, Real Audio and other Plug-In support.
• Publish your entire web site, a single page or a group of pages (to local drive or a web server) .
• Built-in Photo Gallery maker, with lots of cool features like picture frames!
• Built-in Banner maker.
• Rollover images.
• Bulleted Lists: Circle, Disc, Square, Numeric (1, 2, 3), Alpha (a, b, c) , Roman (I, II, III) and custom images.
• Image maps.
• Customize scrollbar colors for Microsoft Internet Explorer.
• Navigation bars.
• Tab Menus.
• Slide Menus.
• Ready-to-use javascripts.
• Template support. Already more than 100 templates available!
• Insert Symbols (special characters).
• Slide Show component .
• Support for third-party add-ons, using the Web Builder Component Developers Kit.
• Import existing HTML pages.
• Hyperlink Style Sheet, to customize the colors/formatting of hyperlinks.
• Built-in Popup support.
• Show optional rulers and ruler guides.
• Page transitions in Page Properties.
• Inline Frame component (IFRAME).
• Go menu: easily create a drop-down navigation menus.
• Menubar: powerful menu script that can mimic complex menus found in popular GUI applications.
• Shape object (Rectangle, Round rect, Ellipse, Diamond, Hexagon, Octagon, Parallelogram, Triangle, Trapezoid, Arrows, Flag, Flower, Heart, Signs, Stars, Talk Bubbles and much more!).
• Embedded OLE component.
• Master page object. This allows you to re-use objects from other pages (master page concept).
• Layer Object for advanced layout possibilities.
• Find/Replace for text objects.
• Validation tools for form components: EditBox, Combobox and TextArea.
• Rotation for shapes and images.
• Properties Inspector for quick object manipulation.
• Ability to group/ungroup objects.
• Image tools: Contrast, Brightness, Hue/Saturation, Flip, Rotate, Resample, Crop and Stencils.
• Image effects: GrayScale, Negative, Sepia, Blur, Soften, Sharpen, Noise, Emboss and more!
• Drawing tools: Line, Line + Arrows, Scribble, Polygon, Curve and Closed Curve.
• Photo gallery border styles/ photo frames.
• Images, shapes and form controls have a new Events Page, to easily add actions to object events!
• The PayPal eCommerce Tools are the quickest and easiest way to add eCommerce to your web site!
• RSS Feed object with podcast option.
• Blog with built-in RSS feed option.
• Google compatible sitemap generator
• and much much more!
untuk menjadikan software ini full version, disini saya sudah menyediakan cracknya, sobat tinggal COPAS saja cracknya ke direktori instalannya setelah selesai menginstall... dan berikut screen shoot bukti bahwa crack berjalan dengan baik.
baiklah, bagi sobat blogger yang membutuhkan software ini langsung saja di download di link berikut ini...

Pasword rar: www.qiqyshare.com
Semoga Bermanfaat....

10 komentar:

  1. gan klu bs jgn upload di maknyos... dong gan... seumur hidup saya... tdx pernah bs download dimaknyos.... dan ane yakin yg lain jg merasakan hal yg sama gan.. kan sayang agan sdh capek2 upload dimaknyos... tp tdk bs di download dgn para pecinta blog agan.... tp walau pun bgtu ane gx terlalu kcewa gan..krna crack nya bs didownload.. "kan di upload di ziddu"

    "nanda dr jambi"

    BalasHapus
  2. "You have reached the download-limit: 5120 Mb for last 5 days". yaa gitu lagi deh bunyinya.bener q juga ga pernah bisa download di maknyos, pdhl program yg ada di blog ini kan keren bget.

    BalasHapus
  3. pdahal saya cbak download lancar2 saja sob, tp ya dah, demi kenyamanan sobat, sdah saya kasih link alternatifnya...
    slhkan di download kembali....

    BalasHapus
  4. thanx. lancar bget nich download via duckloadnx, moga qiqyshare.com tambah maju.

    BalasHapus
  5. amin...
    sm2 sob...
    mksh jg atas doax....

    BalasHapus
  6. alfiansyahtkj.blogspot.com11 Februari 2011 12.01

    di maknyos itu download kenceng bosss.
    teruskan upload di maknyos ya..
    maknyos atau indowebster
    ok

    BalasHapus
  7. OK sob...
    bres dah... he,,, he,,,

    BalasHapus
  8. bos punya Active Fax + Crack yang buat Win 7?

    BalasHapus
  9. mas
    link DL nya ga bisa dua2 nya bos
    mohon diberi link alternatif lain nya dong
    thanks

    BalasHapus
  10. mas bro sudah dapat key Program Toko iPos 4.0 Professional. minta dong? than's

    BalasHapus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...